Fastlagsbullar och vin



Fettisdagen den 16 februari firar vi självklart på Scandinavian Village!
Jack, f.d. ägare till Delicado iSverige, bakar bullar hela morgonen,
gör egen mandelmassa och vispar grädde.
Resultatet blir - delikat!



Åke - SV:s allt-i-allo leder och fördelar bullarna till de 103 sugna medlemmarna.



Här har S-G fått sin ranson...

...och här har jag fått min beskärda del.

Senare på dagen (vi hann med en underbar fotmassage nere i Bang Saen innan..)
var det dags för vin-mingel i poolbaren för att fira två nyblivna 80-åringar,
Lennart och Bosse - spänstiga golfspelande gossar!

Här minglar S-G och jag....



...och här är de 160 röda rosorna (80 + 80) som vi andra lagt samman till.

Och sedan var det middag i restaurangen..svettiga dagar!


Kommentarer
Postat av: Nickan

Ja, ni verkar ha fullt upp! Man firar nog högtider mer, när man inte är hemma. Gott och trevligt ser det ut i alla fall! Och så bruna ni har blivit!

Kram, Nickan

2010-02-16 @ 17:02:31
URL: http://tjernhus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0